Malin Kleinsmith dubbelt nominerad

Malin Kleinsmith hade ett remarkabelt 2018 där hon framför allt äntligen, efter 24 år inom armbrytningen äntligen lyckades vinna VM-guld. Nu är hon nominerad i två kategorier till Kampsportsgalan, Årets mästarinna och Folkets Pris – Guldtsuban.
– Haha, hyllningarna tar aldrig slut, folk lär vara trötta på mig vid det här laget, skrattar hon till budokampsport.se.

26 februari 2019  |  Jonathan Broberg

Det var på många sätt en saga som utspelade sig under VM i armbrytning. Malin Kleinsmith, som inför VM hade lidit av järnbrist och inte hade sin bästa uppladdning, fick ändå till en i det närmaste perfekt VM-turnering.

Hon vann VM-guld – efter att ha brutit arm i 24 år och med tre silver och två brons i bagaget, kom äntligen karriärens första VM-guld.
– Det gick så jävla bra under VM. Jag vaknade upp och kände en pirrighet i kroppen och i övrigt kändes allt bara bra. Det kan låta hur dumt som helst, men det var så enkelt på ett sätt att vinna det där guldet. Jag bara skulle ha det.

2018 innebar också ett EM-silver och ett EM-brons samt en stor proffsmatch i november.
– Det var ett fantastiskt år på många sätt.

Och nu ser hon fram emot Kampsportsgalan den 23:e mars.
– Jag tänker att jag ska ha kul, klart att det vore kul att få något pris, men jag är jätteglad över att vara nominerad.

Biljett till Kampsportsgalan kostar 1295 kronor och finns att köpa här. Observera att det är ett begränsat antal platser, så passa på.

För er som inte kan vara på plats på galan finns ett annat alternativ. Kampsportsgalan sänds i Budokampsport-TV, i samarbete med Solidsport.com, och kostar just nu 79 kronor att köpa. Här köper du sändningen.

Text: Jonathan Broberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4