Uma Galli proffdebuterar i Las Vegas

21 mars 2019  |  Annie Bondefelt

24-åriga Uma Galli tog SM-guld i thaiboxning för några veckor sen och snart sker proffsdebuten i Las Vegas. Den 30:e mars går hon upp i ringen för att möta Magalie Alvarez under Lion Fight 53, matchen kommer avgöras i flugvikt och planeras pågå i fem ronder.

– Jag fick förfrågan att ställa upp i söndags och nu ett par dagar senare när allt har dragit igång på riktigt börjar det kännas lite som att det kanske faktiskt kommer att hända. Det är lite för stort att fatta att jag ska göra min proffsdebut i Las Vegas, på Lion Fight! Det är helt galet, och jag är så oerhört tacksam för att just jag får den här chansen. Nu är det liksom på riktigt. När det gäller skillnaden amatör och proffs är jag nog mest taggad på att få använda armbågarna utan skydd, skrattar Uma Galli till budokampsport.se

Text: Annie Bondefelt
Foto: LA.ST Creative för Askari Magazine

3
5
6