Babak Ashti nöjd med Superiors 19:e upplaga

Superior Challenges 19:e gala, den andra på Cirkus, hölls i lördags. Nio matcher gick och två av dessa var titelmatcher och arrangör Babak Ashti var nöjd med galan.
– Produktionsmässigt var det vår bästa gala hittills, säger han till budokampsport.se.

14 maj 2019  |  Jonathan Broberg

Det var mycket känslor i bruk när Superior Challenge arrangerades på Cirkus i lördagskväll.

Arrangören Babak Ashti kunde kika tillbaka på en färgsprakande gala med flera fina matcher.
– Det blev en ganska tung kväll för svenskarna, vilket i och för sig ger kredibilitet till vår organisation och våra match-ups. Det var många matcher som jag var nöjd med. Och jag tycker att det åter visar vilken seriositet vi har som organisation.

Och nöjd med galan som helhet, det var Ashti också efteråt.
– Det här var produktionsmässigt vår bästa gala hittills. Det gick faktiskt så smidigt så jag trodde allvarligt talat att det var något vi måste ha glömt.

Och vissa av matcherna beskriver han så här:
– Tuff utmaning för Simon Sköld. Jag tyckte han såg bra ut under första ronden, tyvärr för hans del blev det ett avslut. Nico Musoke tog bältet och det är första gången som vi har en mellanviktstitelhållare som är svensk. Bielkheden förlorade, det var lite synd för honom men det är MMA – allt kan hända. Rostem vann snyggt och rättvist. Serdar Altas match var fantastisk, även om han förlorade och Pannie Kianzad vann även om jag tror att hon har mer i sig än det hon behövde visa.

Redan nu är det också klart med nytt datum och plats för Superiors nästa gala.
– Ja, det blir åter igen under Fitnessfestivalen/Kampsportsfestivalen på Stockholmsmässan 7:e december, så det ser vi mycket fram emot.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Hamid Ershad Sarabi

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

0
0
0