Jenny Svensson jobbar på kansliet i sommar

Det börjar närma sig semestertider på kansliet. Därför dyker ett nytt namn upp med start redan. Jenny Svensson kommer att först sommarjobba istället för Jonathan, och sedan lite senare under sommaren stöttar hon upp det administrativa.

24 juni 2019  |  Jonathan Broberg

Det är kanske några som redan stött på Jenny. Hon arbetade jämte Jonathan och Annie under VM i jujutsu i höstas och har var med under Kampsportspoddens avsnitt inför EM i shorinji kempo. Jenny utbildar sig just nu vid Södertörns högskola där hon studerar Medievetarporgrammet.

Kommunikativt är det just EM i shorinji kempo som blir huvudsysslan under de tre veckor som Jenny jobbar med kommunikationen.
– Det är en spännande tid för mig framöver nu och särskilt spännande att få rapportera från shorinji kempo-EM som hålls här i Stockholm. Lite nervöst dock, då jag håller i bevakningen ensam men tror inte det blir några problem. Känner mig ändå rätt trygg i arbetet och har ju erfarenhet från jujutsu VM i höstas, men visst blir det en prövning i alla fall. Tror dock att jag kommer ha det roligt och njuta mesta delen av mina arbetsveckor ändå. Är superglad över att få jobba med något som jag dels utbildar mig till och dels har som ett stort intresse i.

Lite senare under sommaren kommer således Svensson att hjälpa till med administrationen.
– Jättekul att jag fick frågan om att hjälpa till med denna bit också, känner mig smickrad för förtroendet och som gammal administratör har jag en förståelse för en del arbetsuppgifter men tror jag kommer få lära mig en hel del nytt under dessa veckor, vilket jag bara tycker är kul.

Vi hälsar förstås Jenny varmt välkommen till kansliet.

Text och foto: Jonathan Broberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4