Nicholas Bryant förbereder sig inför Lion Fight 59

Nyss hemkommen från VM i Thailand förbereder sig nu Nicholas Bryant för nästa utmaning. Den 31:a augusti kliver han upp i ringen mot Josuha Scales från USA när Lion Fight 59 anordnas.

8 augusti 2019  |  Annie Carriage

-Det är träning som vanligt medan man försöker varva med sensommaraktiviteter med familjen typ, behöver inte tänka på vikten på samma sätt denna gången så kan ”leva” lite, säger Nicholas till budokampsport.se

Matchen avgörs denna gång på hemmaplan i Göteborg, men oavsett land och stad har Nicholas full fokus på den kommande utmaningen och dess motståndare.
-Känns la gött, men oavsett vart vi är så kommer han och jag slåss. Det är liksom jag och min motståndare i ringen, vi kan vara på en parkering, det spelar ingen roll vi kommer ändå att fightas. Men skönt att få sova i sin egna säng kanske, säger Nicholas.

Med VM i bagaget känner han sig än mer redo för Lion Fight 59.
-Jag är tre matcher mognare mot motstånd i världsklass, dessutom på så kort tid så man fick lära sig mycket om en själv. Varje match är en lärdom, därför är dessa turneringarna så värdefulla även om de är tufft och intensivt. Det gör en starkare, avslutar Nicholas.

Mer info om Lion Fight 59 finns här.

Text & foto: Annie Bondefelt

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4