Böcker bortskänkes

30 augusti 2019  |  Sofia Arnbom

SB&K har ett antal böcker (böckerna är nu slut) som vi tror gör bättre nytta hos en förening än i vår bokhylla. Vi skänker böckerna till den som önskar, max fem exemplar per förening. Först till kvarn.

Om boken
I Som ett proffs delar elitidrottare med sig av sina erfarenheter i personliga berättelser. De tipsar om guldkorn man kan ha nytta av som elitidrottare eller som förbereder en för övergång till nästa karriär. Med finns även råd och vägledning från olika experter inom idrottspsykologi, juridik, ekonomi, varumärkesbyggande, försäkringsbranschen samt de som sysslar med personlig- och karriärcoaching. De ger sin bild av vad man som elitidrottare bör tänka på under den aktiva idrottskarriären och hur man förbereder sig inför nästa – som ett proffs!

Författare: Daniel Theorin och Majsan Boström, Idrottsförlaget

För beställning, maila till info@budokampsport.se

  • Ange “Bok” i ämnesraden och i mailet ska det tydligt framgå;
  • Antal exemplar (max fem stycken per förening)
  • Föreningens namn och postadress
  • Namn och telefonnummer till kontaktperson (för avisering)

 

Foto: Jenny Svensson

En kommentar

0
0
0