MotoriQ håller föredrag under The International Physical Literacy Conference

Mellan den 11-13:e september arrangeras Physical Literacy Conference Europe i Umeå. MotoriQ finns på schemat och kommer finnas på plats under hela evenemanget.

5 september 2019  |  Annie Carriage

Flertalet organisationer kommer att anordna föredrag och workshops när The International Physical Literacy Conference Europe arrangeras nästa vecka. Internationella ledare i ämnet kommer att dela med sin av sina best practise och berätta hur arbetet med physical literacy utvecklas världen över.

MotoriQ på plats.
Representanter från MotoriQ/SB&K kommer att vara på plats för att hålla föredrag och presentera ett träningspass. Träningspasset är en aktivitet som också kommer vara en del av höstens satsning på MotoriQ-skolan. MotoriQ-skolan är ett nytt projekt som kommer att pilotgenomförs på höstlovet i fem av förbundets föreningar. Mer information om detta kommer senare i höst.

Vi är väldigt taggade inför konferensen och tacksamma att arrangörerna låter oss presentera MotoriQ-projektet, säger Magnus Ledin.

Läs mer om eventet och ser schemat för konferensen här.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4