Distriktsårsmöten

Likt övriga specialidrottsförbund inom Riksidrottsförbundet har SB&K en uppdelning av landet i distrikt med självständiga distriktsförbund. Alla SB&K:s medlemsföreningar är anslutna till det distriktsförbund där de är geografiskt hemmahörande.

18 oktober 2019  |  Sofia Arnbom

Under februari och mars genomför distrikten sina årsmöten. Ta chansen att närvara om din förening vill påverka eller lyssna in vad som gjorts och vad som planeras i just ert distrikt framöver. Datum för respektive distrikts årsmöte samt länk till årsmöteshandlingar publiceras varefter de inkommer till kansliet. Bekräftade datum:  

» Distrikt Mellan, 22 februari i Karlstad
» Distrikt Nedre Norr, 29 februari i Ånge

Information om årsmöten i SB&K, underförbund och distrikt samlas under Förbund >> Årsmöte

1
1
2