Tränarutbildning

18 oktober 2019  |  Sofia Arnbom

SB&K arrangerar i samarbete med KFUM Uppsala Kyokushin Karate respektive Musubi Dojo Kampsportsförening tränarutbildning steg 1 och steg 2 under november och december. I dagsläget finns platser kvar på alla utbildningarna. För information och anmälningslänkar » Förbund » Utbildning

Aktuella datum
Steg 1, 16-17 november, Uppsala – sista anmälan 30 oktober
Steg 1, 23-24 november, Löddeköpinge – sista anmälan 30 oktober
Steg 2, 7-8 december, Uppsala  – sista anmälan 20 november

2 kommentarer

    • Hej Anna,
      Om du har anmält dig ska du senast igår ha fått ett automatiskt mail om att du är antagen. Om du inte har fått det, kontakta mig på arnbom@budo.se och ange vilken utbildning det gäller så kollar jag upp det. //Sofia, SB&K kansli

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4