Leo Eshagi klar för kvartsfinal efter vinst mot kroaten Amel Dizdarevic

Leo Eshagi vann dagens första match mot kroaten Amel Dizdarevic.

23 oktober 2019  |  Annie Bondefelt

Efter en tung dag för svenskarna igår började denna dag desto bättre när Leo Eshagi vann sin match mot kroaten Amel Dizdarevic. Leo är en intensiv fighter och pressade direkt kroaten med fina lowkicks och kroppslag. Kroaten svarade med långa slagkombinationer. Det var en jämn match där två explosiva fighters möttes, publiken gick på högvarv och vid ett tillfälle flög fightersen över ringbanden och fick en välbehövlig extra paus. Kroaten fortsatte med kombinationer av slag men hade svårt att hänga med när Leo satte in en tempoökning och när gonggongen gick var den Leos hand som höjdes i luften.

Leo går kvartsfinal under morgondagen, mer info kommer.

Text: Annie Bondefelt

Foto: Emma Ankargren

13
8
18