Förluster för Nicholas Bryant och Marcus Kenstam

Det blev en tung svensk andra dag i Minsk. Både Nicholas Bryant och Marcus Kenstam förlorade sina respektive kvartsfinaler.

6 november 2019  |  Jonathan Broberg

Det blev förlust för Nicholas Bryant i kvartsfinalen i herrarnas -60-kilo i EM i thaiboxning idag. Bryant fick inte riktigt till det och låg under efter två ronder mot vitryssen Daniil Yermolenka. Det medförde att svensken gick på offensiven i sista ronden, men domaren stoppade matchen i mitten av den till vitrysk favör.

Och inte gick det bättre för Marcus Kenstam i -67-kilosklassen. Efter en ganska jämn första rond, som ändå gick till fransmannen Oumar Bathily, hann den andra knappt börja förrän Kenstam åkte på en höger armbåge och gick i marken. Domaren bröt matchen och därmed blir det ingen medalj heller för Kenstam denna gång.

Fyra svenskar i ringen imorgon

Under morgondagens tävlingar kommer flera svenskar att gå in i ringen.
Camilla Danielsson möter Svetlana Spetsyan (Vitryssland) i -45-kilosklassen. Ewin Ates stöter också på vitryskt motstånd då Darya Bialkova står i andra ringhörnan i -60-kilo. VM-finalisten från i somras Emma Stonegård Abrahamsson möter turkiskan Bediha Tacyildiz i -67-kilo. Och i -71-kilosklassen möts finalisterna från VM, Angela Mamic och finskan Anna Rantanen.

Stream finns på ifmalive.com.

Text: Jonathan Broberg
Foto (arkiv): Annie Bondefelt

0
0
0