Emma Lette har gulddrömmar

Emma Lette är laddad inför JVM som avgörs mellan den 16-24:e november i Abu Dhabi. Det Hon började hösten med ett guld i U21-klassen på German Open och tog sen även ett JEM-brons i Grekland. Nu väntar JVM.

16 november 2019  |  Annie Bondefelt

– Det känns jättebra, nervöst men så spännande, säger Emma till budokampsport.se

Maxad höst

-Min höst har verkligen varit proppad med ju jutsu vilket är fantastiskt kul! Har varit så mäktigt att tävla i alla dessa stora tävlingar och speciellt när det gått så pass bra som det gjort! Det känns jättebra, nervöst men så spännande. Detta kommer bli mitt tredje JVM men detta blir mitt första VM i U21 vilket känns jättekul!

Satsat på det mentala

-Såklart har det varit mycket träning och en lång förberedelse. Jag har verkligen försökt fokusera mycket på den mentala biten för att se till att jag går in med rätt inställning och tänkesätt, speciellt då det var en av andningarna till att det inte gick precis som jag ville på JEM där jag inte var helt med mentalt. Utöver det har jag verkligen försökt att träna för att finslipa min ju jutsu och göra mina tekniker så bra som möjligt.

Det stora målet är guld

-Såklart siktar jag på ett JVM guld och det är det stora målet. Men även fast jag inte skulle nå guldet så vill jag känna att jag gjort mitt absolut bästa och att all den träning jag lagt ner det senaste året har varit värt det!

Text: Annie Bondefelt
Foto: Fredrik Lindberg

En kommentar

13
8
18