Fredrik Widgren nominerad till Årets mästare

Fredrik Widgren har flera gånger varit nominerad och blivit tilldelad priser på Kampsportsgalan i samband med hans imponerande skörd av internationella medaljer under åren. År 2019 var inget undantag när det kommer till Fredriks framgångar och sent i november tog han det efterlängtade VM-guldet. På Kampsportsgalan 21 mars är Fredrik nominerad till Årets mästare.

25 februari 2020  |  Annie Bondefelt

– Det känns väldigt kul att ännu en gång vara nominerad, det är så många bra prestationer inom förbundet så jag är verkligen glad över att få vara nominerad, säger Fredrik till budokampsport.se

Fredrik vill även lyfta fram sin idrott, jujutsun, en idrott som levererat starkt de senaste åren och även har Jenny Öster-Hall nominerad till Årets mästarinna, Michael Kuntz  som är nominerad till Årets ledare och Roger Berger som är nominerad till Årets förebild.

– Jag är väldigt glad över att så många från jujutsun är nominerade, det visar att vi är en stark sport inom förbundet och att vi år efter år leverera på allra högsta nivå, säger Fredrik.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Jonathan Broberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52