sara

Sara Abouzeedan är nominerad till SB&K:s styrelse 2020

Sara Abouzeedan är nominerad till suppleant när nästa styrelse ska väljas under årsmötet den 21 mars. Sara brinner för att alla som vill ska få utöva idrott och har sedan tidigare själv tränat kampsport, studerat idrott- och hälosvetenskkap och är även Fighter Manager för Superior Challenge.

9 mars 2020  |  Annie Carriage

Sara arbetar till vardags som platsansvarig på ett gym samtidigt som hon själv gärna tränar bland vikterna, Sara har tidigare även tränat thaiboxning men ägnar sig numer åt boxning. Utöver det har Sara en kandidatexamen i Idrotts- och hälsovetenskap med inriktning prestation och är också licensierad kostrådgivare. Sara som sen länge varit engagerad inom kampsporten är sen 2013 också Fighter relations Manager inom Superior Challenge organisationen och arbetat i olika redaktioner och producerat kampsportsrelaterat material.

Vill påverka och göra skillnad

-Jag tror att om man vill göra skillnad, så är SB&K:s styrelse den ultimata styrelsen att vara del av. I SB&K:s styrelse finns verkligen möjlighet att påverka, och jag tror att jag kan tillföra med ett intressant perspektiv. Det är viktigt för mig att alla som vill utöva eller tävla i en sport ska få göra det. En sport består av en människas förmåga att utföra en viss uppgift. Det ska inte spela någon roll hur människan ser ut, klär sig eller vad den har för kön.

“Tror jag kan tillföra något”

-Jag har tidigare suttit i två föreningsstyrelser, i en av de som ordförande. Jag har varit skribent, arrangör, instruktör och utövare. Jag har sett kampsport från många olika håll, och som jag nämnde tidigare så tror jag mig ha ett perspektiv som är intressant för SB&K. Jag brinner för kampsport och det gör många, men det är få som har det perspektiv jag har och det är också med det jag tror jag kan tillföra något, säger Sara till budokampsport.se

Text: Annie Bondefelt
Foto:

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

2
8
10