SB&K:s Hederspris gick till Alexander Gustafsson

En stor förebild och en stor atlet fick detta år motta SB&K:s Hederspris.

1 april 2020  |  Annie Bondefelt

-Tack till förbundet och Kampsportsgalan för SB&K:s Hederspris, det känns ärofyllt och jag är väldigt tacksam, skriver Alex på sin Facebook.

JURYNS MOTIVERING
Många är vi som har följt din karriär de senaste åren, om det så varit på plats i välfyllda arenor eller framför tv-apparaterna. Bland alla våra stjärnor i förbundet, och de är sannerligen många, har du lyst allra starkast de senaste åren. Du är en stor orsak till att kampsport i allmänhet har nått allmänheten på ett sätt vi inte har upplevt tidigare. Din framfart i UFC har gjort dig till en stor idrottspersonlighet. Samtidigt har du hela tiden behållit ödmjukheten och fötterna på Jorden. Du är en otrolig ambassadör för våra idrotter. Och din betydelse för svensk budo och kampsport överlag är monumental.

SB&K vill än en gång passa på att säga – STORT GRATTIS!

Text: Annie Bondefelt
Foto: Arkivbild/Hamid Ershad Sarabi

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52