Varbergs thaiboxningsklubb blev Årets klubb

Årets Klubb blev Varbergs thaiboxningsklubb som driver ett jämställdhetsarbete som även har blivit uppmärksammat i deras hemkommun. För drygt tio år sedan inleddes arbetet som idag resulterat i att föreningen har hälften tjejer och hälften killar som är aktiva. Klubben har arbetat med att skapa en naturlig plats för tjejer, i varje pass finns det exempelvis alltid en kvinnlig ledare.

3 april 2020  |  Annie Bondefelt

JURYNS MOTIVERING
Er klubbs tävlingar är alltid uppskattade, av idrottaren såväl som av betraktaren. Er klubb har också tagit ett stort ansvar för jämställdhet, och det under lång tid. Idag är ni en ledstjärna inom vår värld och ert slit är så otroligt viktigt. För oss och för alla andra.

SB&K vill än en gång passa på att säga – STORT GRATTIS!

Text: Annie Bondefelt

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52