Niklas Borgh tog fjärdeplatsen under EM i wushu

Idag inledes EM i wushu som detta år genomförs helt digitalt.

25 maj 2020  |  Annie Carriage

Sveriges första senior att tävla på årets EM i grenen Taijiquan var Niklas Borgh. Trots en fin prestation nådde han inte riktigt hela vägen fram till medalj men det blev en välförtjänt fjärdeplacering.

– Det känns lite surt, det var så lite som saknades för en tredjeplats och jag förstår inte vad som var skillnaden. Till nästa tävling krävs nog en ordentlig genomgång av en domare för att reda ut var man tappar poäng, vad det dras av för, säger Niklas till budokampsport.se

Tidigare under dagen tog även junioren Joar Jacobsson en imponerande 6:e plats.

Följ svenskarnas jakt på medaljer under EM här.

Text: Annie Bondefelt

Foto: Joakim Pettersson

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

5
13
16