Anton Sjöqvist förbereder sig inför West Coast Battle 12

Den 17:e oktober går Anton Sjökvist in i ringen för att möta Adam Johansson i thaiboxning.

11 september 2020  |  Annie Bondefelt

Och trots speciella tider med pågående pandemi gav idrotten Anton en sommar med extra glans. Och med motivationen har det inte varit några problem.

-Min sommar har varit grym, jag har spenderat all min tid på klubben och tränar och hållit pass. Träna och att hålla pass är det bästa jag vet så sommaren kunde inte blivit bättre. Förutom att jag inte matchat något nu så tycker jag att elitidrottande har gått bra, jag har tränat på som vanligt och på klubben så har inte corona märkts av så jättemycket. Jag älskar att träna och thaiboxning är mitt liv så jag har inte behövt så mycket motivation för att fortsätta träna hårt, berättar Anton till budokampsport.se

Men något han saknat har varit att få gå upp i ringen och tävla.

-Det känns grymt att tävlingar och galorna är igång igen och att det börjar rulla på som vanligt igen. Det som jag saknat mest med att tävla är bara att tävla, att få använda det jag har jobbat på under träningarna, säger Anton.

-Formen just nu är bra, den är inte 100 procent än men är riktigt nära. När matchdagen är här så kommer jag vara 110 procent redo, fortsätter Anton.

Förutom målet att matcha mer hoppas Anton att världen återgår till sitt normala till vintern.

-Mina mål för vintern är att gå lite matcher men mest jobba och försöka spara ihop så mycket pengar jag kan, för att sen kunna åka till Thailand. Planen är att jag ska åka dit och försöka träna och matcha så mycket jag kan, avslutar han.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Fight Camp Varberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52