Johanna Hermansen går in i ringen mot Olivia Göransson

Johanna Hermansen är en av de fighters som är fostrade på TMT och som nu förbereder sig inför West Coast Battle 12.

14 september 2020  |  Annie Bondefelt

Johannas sommar har som för oss alla varit annorlunda, men det har inte stoppat henne från hennes satsning på thaiboxning.

– Sommaren har varit bra, jag har tränat och tillbringat mycket tid på klubben där jag trivs som bäst. Det har såklart varit jättetråkigt att inte kunna gå match, men jag brinner för thaiboxning och klubben är mitt andra hem så motivationen finns alltid där oavsett match eller inte, berättar Johanna för budokampsport.se

Efter det långa tävlingsuppehållet är det en revanschsugen Johanna som kommer kliva upp i ringen.

-Det känns jättebra att tävlingsverksamheten äntligen är igång, det är viktigt för sporten! Jag gjorde en dålig match under SM så jag har varit revanschsugen sen dess på att kliva upp i ringen igen och visa vad jag går för, säger Johanna.

Förberedelserna inför matchen har fungerat bra och hennes fokus ligger helt på sin egna prestation.

-Formen känns bra! Jag tränar hårt och har underbara klubbkamrater och tränare som hjälper mig. Jag vet inte jättemycket om min motståndare, jag fokuserar mer på mig själv och vad jag ska göra för att vara 110% redo i ringen. Vi båda kommer göra allt för att vinna och det kommer bli en bra match, säger Johanna.

Planen och förhoppningen när Johanna blickar framåt mot hösten är att få ännu fler matcher.

-Mina mål är att fortsätta träna på hårt och bli ännu bättre. Försöka ta ikapp uppehållet med matcher och matcha så mycket som möjligt, avslutar Johanna.

Text: Annie Bondefelt

Foto: Fight Camp Varberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52