Superior challenge är tillbaka med Tobias Harila

Galan som var planerad till maj men som av omständigheterna fick ställas in kommer nu avgöras den 28:e november.

6 oktober 2020  |  Annie Carriage

Galan kommer att arrangeras utan publik men sändas på TV10 och Viaplay. Kvällens huvudmatch blir som utlovat Adam Westlund som möter Tobias Harila, med på matchschemat återfinns även David Bielkheden i titelmatch mot Håkon Foss samt matcher med Simon Sköld, Robin Roos, Serdar Altas, Moraad Moreno med flera. Under kvällen kommer Tobias Harila (7-1-0) möta adam Westlund (3-0-0).

Tobias ser fram emot Superior och motivationen är på topp.
– Träningen har fungerat hur bra som helst och motivationen är bättre än någonsin faktiskt. Jag vet inte så mycket om Adam förutom att han är längre än mig, han är tuff och har en bra boxning. Men jag tror jag sänker han ändå, säger Tobias till budokampsport.se

För Tobias är det första gången han är main event på Superior Challenge.
-Jag har gått ganska många main event men det känns nice att göra det på Superior för första gången. Det ser jag fram emot det, säger Tobias.

Men redan innan Superior är det dags för Tobias att kliva in i oktagonen.
– Jag går faktiskt en till match den 31:a oktober på Elite MMA Championship 6 i Düsseldorf då jag möterHusein Kadimagomaev. Sen efter det blir det Superior och sen får vi se vad som händer, avslutar Tobias.

Se hela fight cardet för Superior Challgen 21 här.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Superior Challenge

En kommentar

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

2
8
10