Nya SB&K-ambassadörer för Tillsammans för fler i rörelse

RF. MMA-stjärnan Robin Roos och armbrytningsvärldsmästaren Fia Reisek är nya ambassadörer för RF:s och Svenska Spels projekt Tillsammans för fler i rörelse.

10 januari 2022  |  Jonathan Broberg

Svenska spel och RF driver projektet Tillsammans för fler i rörelse, som SB&K också är en liten del av.

Projektet vill inspirera till att få fler att bli fysiskt aktiva. Och nu är det klart att SB&K har två nya ambassadörer för projektet. Det handlar om armbrytningsvärldsmästaren Fia Reisek och MMA-stjärnan Robin Roos.

Fia Reisek är positiv till att försöka få fler i fysisk aktivitet.

– När jag fick frågan från SB&K att vara ambassadör för RF:s och Svenska spels satsning, blev jag såklart väldigt smickrad och glad. Jag visste kanske inte direkt vad det innebar, så jag har läst på om projektet och blev då ännu mer beslutsam om att tacka ja. Visst behöver vi verkligen jobba tillsammans för detta. Det känns hedrande att kunna bidra till möjligheten till mer rörelse för såväl barn, som vuxna och gamla.

Foto: Jimmy Cebula

MMA-stjärnan Robin Roos tycker också att projektets syfte, att få folk att vara mer fysiskt aktiva, är en viktig fråga.

– För mig är det en ära att bli tillfrågad. Jag tycker det är viktigt att få folk att ta sin hälsa på allvar. Jag brinner själv för att försöka få människor att träna och röra sig mer. Det är en stor och viktig fråga.

Foto: Erik Simander / BILDBYRÅN

Mer information om projektet finns att läsa här.

Text: Jonathan Broberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52