SB&K söker projektledare

SB&K. Förbundet söker en kollega som ska driva projektet ”Kampsportsskolan för fler”. Anställningen är en visstidsanställning med chans till förlängning. Nedan följer jobbannonsen från PerformIQ.

2 maj 2022  |  Annie Bondefelt

Arbetar du eller är aktiv inom föreningslivet och vill vara drivande i ett banbrytande projekt? Då kan du vara rätt person för tjänsten som Projektledare till Svenska Budo & Kampsportsförbundet. I denna tjänst ges du en unik möjlighet att få driva deras uppstartade projekt ”Kampsportsskolan för fler”.

Tjänstebeskrivning och erbjudande
Syftet med projektet är att få fler barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning att få möjlighet att testa en glädjefylld fysisk aktivitet och få uppleva kampsportens positiva effekter. Vi vill ge föreningar möjlighet att på ett enkelt sätt inkludera fler i sin verksamhet.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav att utveckla en ledarutbildning som utgår från Physical Literacy (rörelseförståelse) och inriktar sig på att inkludera flera. Du kommer även att utbilda ledare i att bedriva ett inkluderande ledarskap med mål om att få fler med funktionsnedsättning att välja att vara fysiskt aktiva. Utöver detta kommer du genomföra ”Kampsportsskolan för fler”, utbilda ledare och utvärdera utbildningsinsatserna.

Personprofil
Vi söker dig som är prestigelös, kommunikativ och har god kännedom om idrottsrörelsen där du vill vara med och förbättra och utveckla. Det är meriterande om du har en levd eller lärd erfarenhet av idrott och funktionsnedsättning.

För att lyckas i rollen krävs vidare:
– Att kunna projektleda
– God förmåga att formulera kvalitativa texter på svenska
– Är van vid att arbeta självständigt och själv planera din tid

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Projektanställning, 7 månader med chans till förlängning
Arbetstider: Du väljer dina egna arbetstider
Plats: Vi ser gärna ansökningar från hela landet då arbetet sker på distans
Lön: Fast

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringsansvarig Filip Lundström på mailadress Filip.lundstrom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan här.

 

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52