Förbundskonferens i helgen

SB&K. I helgen är det åter dags för Förbundskonferens. Underförbund och distrikt samt SB&K:s styrelse och kanslipersonal kommer att samlas för att diskutera kommande viktiga händelser i förbundet. Konferensen sker lördag-söndag på Bosön.

27 oktober 2022  |  Jonathan Broberg

Underförbund, distriktsförbund och SB&K:s styrelse samt kansli kommer att samlas på Bosön under lördag och söndag för Förbundskonferensen.

Några ämnen som kommer att diskuteras under helgen är förbundets framtida vision och värdegrundsarbete.

– Vi ser först och främst fram emot att träffas fysiskt igen. Sedan hoppas vi på många givande diskussioner och att vi får en känsla av att vi gör saker tillsammans, säger SB&K:s verksamhetsledare Magnus Ledin inför den kommande konferenshelgen.

Text och foto: Jonathan Broberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52