Många leenden under Förbundskonferensen i helgen

SB&K. Lyckad förbundskonferens på Bosön där skratten och glädjen att åter kunna träffas fysiskt formade helgen, precis som höstsolen.
– Helgen präglades av framåtanda och engagemang, säger SB&K:s ordförande Fredrik Gundmark till budokampsport.se.
(Foto: Jonathan Broberg/Matilda Ritzén)

31 oktober 2022  |  Jonathan Broberg

Idrottsmetropolen Bosön var under helgen dränkt av en vacker höstsol som värmde behagligt.

Förbundskonferensen fick därmed bästa möjliga väderinramning och konferensen och deltagarna sken ikapp med solen.

Det var omkring 50 personer som hade samlats från SB&K:s styrelse och kansli samt de flesta underförbund och distrikt. Och leenden, engagemang och diskussioner var ständiga beståndsdelar av konferensdagarna.

Det håller även SB&K:s ordförande Fredrik Gundmark med om.

– Jag har en positiv känsla efter helgen. Det var kul att äntligen få till en förbundskonferens och gensvaret hos deltagarna var fantastiskt. Det kändes som att det fanns ett uppdämt behov av att träffas och helgen präglades av framåtanda och engagemang. Jättekul!

En del tid tillbringades med ett arbete kring vision och värdegrund. Ett arbete som förbundsstyrelsen har inlett och där ett utkast visades under helgen och låg som underlag för diskussion och ett arbetspass.

– Det utkast på vision och värdegrund som styrelsen arbetat fram mottogs väl, vilket vi var mycket glada över. Under arbetspassen kring vision och värdegrund fick vi bra och värdefull input som gör att vi kan få en bra vision och värdegrund som kommer ge en bra bas för förbundets arbete framåt.

 

Text: Jonathan Broberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

51
43
52