VM-medaljer till BJJ-landslaget

BJJ. Förra helgen hölls VM i BJJ i Long Beach, USA. Det svenska landslaget åkte över med en åttamanna-trupp och tog med sig tre medaljer hem.
(Foto: Foto: Elina Moestam Lindblad)

7 juni 2023  |  Annie Bondefelt

Under förra helgen var det dags för VM i BJJ att arrangeras i den amerikanska staden Long Beach. Det svenska landslaget innehöll åtta representanter som alla var hungriga på medaljer. Det blev ett bra mästerskap för de svenska landslagsrepresentanterna som tog tre medaljer sammanlagt.

Landslagets medaljer

Silvermedalj Marlon Tajik  Lila bälte Medium heavy
Bronsmedalj Astrid Schölin Brunt bälte Feather
Bronsmedalj Karl Pegers Brunt bälte Light
Foto: Elina Moestam Lindblad

Utöver det svenska landslaget tog fler svenskar medaljer, Chahzared Ohlsson tog silver i blå bältesklassen och Amanda Vikingsson silver i lila bälte. Vilmer Schönbeck lyckades knipa en bronspeng i blå bältesklass och Josefine Modig tog också ett brons men i lila bältesklassen.

 

Text: Annie Bondefelt

51
43
52