Paraläger i Helsingborg

PARA. I höst blir det comeback för rikslägret för parautövare. Lägret kommer att arrangeras i Olympiahallen i Helsingborg mellan den 9-10 september.
(Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån)

27 juni 2023  |  Annie Bondefelt

I september arrangerar SB&K och SB&K:s parakommitté tillsammans med samarbetsföreningen Fenix Kampsport ett riksläger med fokus på parautövare. Lägret passar både erfarna utövare och nybörjare, med eller utan funktionsvariationer.

Det kommer finnas möjlighet att testa på och förbättra sina kunskaper i bland annat jujutsu, BJJ, kobudo, kali, karate, kempo och armbrytning. Liksom förra året kommer träningen ledas av flertalet namnkunniga instruktörer till exempel Mike Wall, Roger Berger, Linda Lindström och Elina Moestam Lindblad.

Läs mer om rikslägret och hur du anmäler dig här.

Läs mer om förbundets paraverksamhet på dess undersida.

Text: Annie Bondefelt
51
43
52