Martin Jönsson lämnar förbundskaptensrollen i kempo – efter VM i april

KEMPO. Efter kempo-VM i april lämnar Martin Jönsson rollen som förbundskapten för kempolandslaget. Det efter femton framgångsrika år.
– Visst känns det även vemodigt, det har varit en jäkla resa att få vara med och forma landslaget under dessa åren, säger han till Svenska Kempoförbundets facebooksida.
(Foto: Svenska Kempoförbundet)

8 januari 2024  |  Jonathan Broberg

Efter femton år i rollen som förbundskapten för kempolandslaget lämnar Martin Jönsson rollen. Hans sista mästerskap som förbundskapten blir VM i april.

Han berättar för Svenska Kempoförbundets facebook-sida att han kommer att fokusera på ordförandeskapet i det nu nystartade egna underförbundet.

– Först och främst har jag ett VM kvar i april innan jag lämnar rollen som förbundskapten och det är full fart med förberedelserna inför detta mästerskapet. Vi presenterade nyligen truppen som åker och det är ett starkt lag som åker till Turkiet. Sen kommer jag fortsatt finnas i kulisserna och jag kommer fortsatt vara engagerar inom landslaget men jag kliver ett steg tillbaka och fokuserar lite mer på andra projekt.

Text: Jonathan Broberg

0
0
0