Nomineringar till Disciplinnämnden sökes

ÅRSMÖTE. Valberedningen söker efter nomineringar till Disciplinnämnden.
(Foto: Jeppe Gustavsson/Bildbyrån)

1 februari 2024  |  Annie Carriage

Valberedningen har inte fått in några nomineringar till Disciplinnämnden som i dagsläget behöver tre nya ledamöter samt en ordförande. Är du eller någon du känner intresserad av att bli nominerad så hör av er till valberedningen snarast.

Läs mer om vad Disciplinnämnden gör.

Nomineringar

Nomineringar skickas till valberedning@budo.se . Kandidaten bör vara tillfrågad och accepterat nomineringen innan den skickas in. Ange namn, klubbtillhörighet, mailadress samt telefonnummer till den som nomineras i mailet och cc:a den som är nominerad så valberedningen med säkerhet vet att denna har godkänt sin nominering. Valberedningens arbete underlättas avsevärt om den som nominerar även skickar med en kort motivering. 

Valberedningens förslag presenteras senast den 15 februari.


Anders Pettersson
Sammankallande i valberedningen
Svenska Budo & Kampsportsförbundet

0
0
0