Årsmöteshandlingar 2024

ÅRSMÖTE. Här finns handlingarna till förbundets stämma den 20 april.
(Foto: Sven Lindwall/Bildbyrån)

5 april 2024  |  Annie Carriage

Förbundsstämman genomförs lördag den 20 april klockan 14:00 på World Trade Center i Stockholm. På förmiddagen arrangerar tolv av underförbunden  sina årsmöten på samma plats. Tider för respektive möte och tillhörande deadline för fullmaktsgranskning finns i respektive kallelse.

Under stämmorna ska verksamhetsåret 2023 rapporteras och beslut tas inför framtiden. 

Till SB&K:s stämma har det inkommit sex motioner (förslag från medlemmar). Två idrotter, Ludosport och Silambam, söker om att ingå i förbundet och styrelsen lägger ett förslag på att ta bort de tre idrotter som inte har eller haft någon förening ansluten.

Vi inväntar revisionsberättelsen från revisorerna och kommer lägga ut den så fort den kommer.

» Kallelse SB&K
» Handlingar till förbundsstämman

Mer information samt länkar till underförbundens handlingar finns under Förbund › Årsmöten.

2
8
10