Inför årsmöten på WTC 20 april

ÅRSMÖTE. Lördag den 20 april genomför Svenska Budo & Kampsportsförbundet samt 12 underförbund sina årsmöten på World Trade Center i Stockholm. Här finns praktisk information bra att ta del av.
(Foto: Jeppe Gustafsson/Bildbyrån)

11 april 2024  |  Kansliet

När börjar mötet?
Underförbundens möten startar på förmiddagen och SB&K börjar sitt årsmöte klockan 14.00. Tider för alla möten finns på vår samlingssida.

Vem får delta?
Alla medlemsföreningar är välkomna att närvara på årsmötet. Rösträtt har ombud för föreningar som finns med i röstlängden för det aktuella mötet och som genomför fullmaktsgranskning i tid. Vill du närvara utan rösträtt behövs ingen fullmaktsgranskning.

När genomförs fullmaktsgranskningen?
Fullmaktsgranskningen sker enligt tid i kallelsen för respektive möte. Flera underförbund samt SB&K genomför fullmaktsgranskning digitalt i förväg, kontrollera därför noga vad som gäller för just det eller de möten du ska delta på. För SB&K är det anmälan av ombud senast den 15 april i enlighet med kallelsen.

Om det är fysisk fullmaktsgranskning på plats behöver du ta med en ifylld och påskriven fullmakt för det aktuella mötet. 

Var ligger World Trade Center?
Du kommer till lokalerna via entré Klarabergsviadukten 70, Stockholm. För vägbeskrivning oavsett färdsätt, se wtc.se.

Finns det kaffe?

Kaffe, te och frukt finns tillgängligt under hela dagen. 150 stycken luncher är förbeställda och serveras 11.30-13.30. Lunchen är vegetarisk. Eftersom det inte är föranmälan till lunchen tillgodoses specialkost av köket på plats i mån av möjlighet. 

Mer information och årsmöteshandlingar inför stämmorna samlas under Förbund › Årsmöten.

2
8
10