Köpvillkor

Köpvillkor

ORDERBEKRÄFTELSE

När vi mottagit din beställning skickas det inom kort ut en orderbekräftelse till din e-post. Där finns information om din beställning. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta SB&K snarast om något känns oklart.

Om du önskar ändra en beställning i efterhand kontaktar ni SB&K. 

BETALNINGSVILLKOR

Dessa allmänna villkor är tillämpliga på alla de avtal som du sluter på https://www.budokampsport.se/shop/ Genom att beställa på https://www.budokampsport.se/shop/ accepterar du villkoren. Avtalet upprättas samtidigt som din beställning accepteras. Enligt lag måste du vara över 18 år för att få göra en kortbetalning.

PRISER

Alla priser på https://www.budokampsport.se/shop/ är angivna i SEK. Då SB&K är en ideell förening debiteras ingen moms.

BETALNING – SMIDIGT OCH SÄKERT

Betalning kan göras med de betalningsmetoder som anges vid kassan. Din beställning kommer inte att behandlas förrän betalningen har mottagits i sin helhet.

Observera att du måste ha målsmans tillstånd för att handla på https://www.budokampsport.se/shop/ om du är under 18 år!

BYTES OCH RETURRÄTT

Du har full retur och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick.
För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Varan bör förpackas väl, lämpligen i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör, transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i en annan kartong.

Du måste själv bekosta returporto. Retur måste skickas som Företagspaket till SB&K. Spara ditt inlämningskvitto - tänk på att du ansvarar för returförsändelse!

SB&K åtar sig inget ansvar för transportskador till följd av dålig emballering vid retur.
Om du vill byta storlek på en vara måste du själv göra en ny order via https://www.budokampsport.se/shop/ Vid byte, retur eller reklamation går vi efter Konsumentverkets regler för e-handel.

Om du ångrar köp av tävlingskort kommer tävlingskortet avaktiveras och du kommer inte kunna tävla.

ÅNGERFRIST OCH MEDDELANDE

Vår målsättning är att du ska bli nöjd med den vara eller de varor du köper hos oss. Handlar du från https://www.budokampsport.se/shop/ har du därför enligt distans och hemförsäljningslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har tagit emot den. Du måste dock meddela SB&K detta.
För att snabbare kunna hantera ditt ärende ber vi dig uppge följande information:

  • ordernummer
  • fakturanummer
  • titel på de produkter du vill returnera.

Vi ber dig observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans.

ÅTERBETALNING

Återbetalning för en returnerad vara betalas tillbaka till kundens konto inom 30 dagar.

RESERVATIONER

SB&K reserverar sig för slutförsäljning samt att de varorna kan utgå ur sortimentet. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på denna hemsida.

SB&K förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.

FORCE MAJEURE

SB&K är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

LAGEN OM DISTANSHANDEL

SB&K följer lagen om distanshandel. Läs mer här.

TVIST

Vid eventuell tvist kommer SB&K att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer

FÖRETAGSUPPGIFTER

Svenska Budo & Kampsportsförbundet, Ölandsgatan 42, 116 63 Stockholm.

Telefon: 08-7145770

e-post: info@budokampsport.se

Vårt organisationsnummer är 802005–2588