”Det är en väldig spänning inför detta SM”

På lördag är det packat med kampsport. Förutom flera andra tävlingar blir det inte mindre än tre SM. Förutom det allra första i Submission Wrestling kommer Stockholm att vara värd för två svenska mästerskap nämligen taido och naginata. Och det finns spänning i båda SM:en. Taidon har VM i Japan i höst, och naginata tog förra året sin allra första internationella mästerskapsmedalj.

9 januari 2009  |  Tony Svensson

På lördag är det packat med kampsport. Förutom flera andra tävlingar blir det inte mindre än tre SM. Förutom det allra första i Submission Wrestling kommer Stockholm att vara värd för två svenska mästerskap nämligen taido och naginata. Och det finns spänning i båda SM:en. Taidon har VM i Japan i höst, och naginata tog förra året sin allra första internationella mästerskapsmedalj.

51
43
52