Press

Förbundets Grafiska profil

Sedan 2009 har Svenska Budo & Kampsportsförbundet en ny logotyp och grafisk profil. Såväl denna webbplats som trycksaker, brevpapper och mycket annat utformas i enlighet därmed.

Logotypen är utformningen av förbundsnamnet och den tsuba (parerplåt på japanska svärd) som är symbol för förbundet. Logotypen syns i toppen på varje webbsida här.

Den grafiska profilen bestämmer utformningen av logotypen men också annan design, såsom brevpapper, visitkort, trycksaker, samt förstås webbplatsens utseende. Här anges vilka färger som används och hur de kan kombineras, typsnitt och mycket mer.

Logotyp och grafisk profil används där det är lämpligt av förbundet centralt, dessutom med fördel av underförbunden och distrikten. Logotypen kan också användas av klubbar som är anslutna till SB&K i deras marknadsföring, som ett sätt att visa deras förbundstillhörighet i idrottsrörelsen.

Här kan du ladda ner både det dokument som beskriver förbundets grafiska profil och en zip-fil som innehåller logotypen i diverse olika bildfilsformat. Se länkarna nedan.

 

Grafisk Profil

SB&K Logotyp

3
5
6