Missa inte LOK-stöd och Idrottslyftet

DatorRF har bestämt sig för att skrota det gamla systemet Klubben Online och lanserar istället IdrottOnline, som till en mycket viktig del kommer att vara obligatoriskt: Senast den 15 augusti 2009 måste föreningar ha gått med i IdrottOnline för att kunna ansöka om LOK-stöd och pengar från Idrottslyftet. Ansökningarna kommer bara att kunna göras i detta nya system.

9 januari 2009  |  Tony Svensson

DatorRF har bestämt sig för att skrota det gamla systemet Klubben Online och lanserar istället IdrottOnline, som till en mycket viktig del kommer att vara obligatoriskt: Senast den 15 augusti 2009 måste föreningar ha gått med i IdrottOnline för att kunna ansöka om LOK-stöd och pengar från Idrottslyftet. Ansökningarna kommer bara att kunna göras i detta nya system.

7
6
11