Inför förbundsstämman den 21 Mars

Det är på förbundsstämman som medlemmarna i Svenska Budo & Kampsportsförbundet har chansen att säga sitt. Där stakas framtiden ut och de viktiga diskussionerna om vad vi vill och vart vi är på väg har sin plats. I år som så många gånger förr är det på Sheraton Hotell nära centralstationen i Stockholm. Förmiddagen är det sektionernas årsmöten och efter lunch förbundsstämma. Det blir också uppvisningar och utställningar.

1 mars 2009  |  Tony Svensson

Det är på förbundsstämman som medlemmarna i Svenska Budo & Kampsportsförbundet har chansen att säga sitt. Där stakas framtiden ut och de viktiga diskussionerna om vad vi vill och vart vi är på väg har sin plats. I år som så många gånger förr är det på Sheraton Hotell nära centralstationen i Stockholm. Förmiddagen är det sektionernas årsmöten och efter lunch förbundsstämma. Det blir också uppvisningar och utställningar.

Kallelse till förbundsstämman

Dagordningar

Här kan du förbereda dig inför de beslut som ska fattas på sektionernas och förbundets årsmöte:

Verksamhetsberättelsen

Röstlängd

  • Här hittar du listan på alla förbundets föreningar som både betalat och rapporterat sina medlemmar senast den 31 december 2008 och därmed har rösträtt. De föreningar som inte finns med på listan har antingen betalat och/eller rapporterat sina medlemmar för sent eller inte alls

Propositioner

Här hittar du förbundsstyrelsens förslag på beslut:

Motioner

Motioner till förbundsstämman från föreningar och förtroendevalda:

Förbundsstyrelsens yrkanden på samtliga motioner

Motioner till sektionernas årsmöten:

Fullmakter

De föreningar som har betalat och rapporterat senast den 31 december 2008 har rösträtt på förbundsstämman och sektionernas årsmöten. För att kunna hämta ut röstkort och delta i besluten ska man ha en påskriven fullmakt med sig. Skriv ut en här. Granskningen sker mellan 9.00 och 13.30. OBS! Ombud kan representera max två föreningar.

Betala i tid och slipp förseningsavgift

För ett par veckor sedan skickades räkningen på medlemsavgiften ut till föreningarna och det börjar så sakteliga droppa in betalningar. Föreningarna har fram till den 31 december på sig att betala, efter det tillkommer en ny förseningsavgift på 250 kronor som förbundsstyrelsen beslutat införa. De som betalar i tid har också rösträtt och kan vara med och påverka förbundets framtid och utveckling på förbundsstämman den 21 mars.

Vem imponerade på dig 2008?

Nu är det dags att nominera framgångsrika utövare till Årets idrottsprestation och fantastiska ledare till Årets ledare. Varje förbundsstämma delas förbundets båda utmärkelser ut och vinnarna får förutom äran 10.000 kronor var. Förra året var det ju-jutsukan Jessica Tanzilli Jansson som fick Årets idrottsprestation medan budogymnasiets lärare Omar Ahmedin utnämndes till Årets ledare. Nomineringarna ska vara inne hos kansliet senast den 31 december.

Dags att skicka in motioner

Lördagen den 21 mars 2009 möts förbundet i Stockholm för att staka ut framtiden och organisera sig. Denna gång finns ett nytt förslag på omorganisation av förbundet att ta ställning till men det finns många andra frågor att lyfta. För dig som har en speciell hjärtefråga gäller att skicka in motionen till förbundsstyrelsen senast den 15 januari.

2
8
10