Ny satsning ska göra idrotten enklare

 För många som är sugna på att idrotta känns det för krångligt och jobbigt att gå med i en förening. Man vill inte binda upp sig eller fasta tider och man vill kanske inte tävla. För att möta det behovet startas nu en satsning på Drive-in-idrott. Djurgården var först ut med Drive-in-fotboll och nu tar RF med projektet till Östergötland.

9 juni 2009  |  Tony Svensson

 För många som är sugna på att idrotta känns det för krångligt och jobbigt att gå med i en förening. Man vill inte binda upp sig eller fasta tider och man vill kanske inte tävla. För att möta det behovet startas nu en satsning på Drive-in-idrott. Djurgården var först ut med Drive-in-fotboll och nu tar RF med projektet till Östergötland. I första hand vänder man sig till ungdomar och har aktiviteter på fredag- och lördagkvällar och tanken är att man ska kunna delat så spontant att man inte ens ska behöva byta om.

Läs vidare här

2
8
10