Här är den nya hemsidan

Nu har Svenska Budo & Kampsportsförbundet en helt ny hemsida. Den är uppbyggd efter en ny grafisk profil för förbundet.
Svenska Budo & Kampsportsförbundets nya hemsida är helt och hållet baserad på den nya grafiska profilen. En del nya funktioner har också lagts till. Exempelvis är forumet och flera andra funktioner nu integrerade med hemsidan.

3 augusti 2009  |  Kendoforbundet

Nu har Svenska Budo & Kampsportsförbundet en helt ny hemsida. Den är uppbyggd efter en ny grafisk profil för förbundet.
Svenska Budo & Kampsportsförbundets nya hemsida är helt och hållet baserad på den nya grafiska profilen. En del nya funktioner har också lagts till. Exempelvis är forumet och flera andra funktioner nu integrerade med hemsidan.

Arbetet med den nya hemsidan har utförts av C/O Creation, där Adam Gerthel har formgivit både hemsidan och den grafiska profilen.

Hemsidan kommer att befinna sig i ett utvecklingsstadium under en tid framöver, så räkna med en del finjusteringar, dessutom säkert en och annan bugg. Vi åtgärdar efterhand de dyker upp och tar gärna emot tips.

På förstasidan kan du se hur det är uppbyggt. Där finns nyheter i vänsterspalten, med länk till hela artikeln om den är längre än vad som ryms i nyhetsspalten. I de högra spalterna finns länkar till de mest aktuella tipsen från kalendariet, de nyaste foruminläggen och bloggarna, direktlänk till Ordföranden har ordet och en lista på de senast invalda klubbarna i förbundet.

I toppen på sidan finns fyra grå fält som länkar till särskilda undersidor: vårt forum, samt speciella sidor med sådant som är intressant för våra idrottsutövare, klubbledare och pressen. De har i sin tur egna länkar till andra undersidor. Där hamnar också en del av nyheterna från förstasidan, beoende på vilka grupper dessa kan vara intressanta för. De kan också få egna nyheter, som inte dyker upp på förstasidan.

Raden direkt därunder har länkar till alla våra idrotter och sökmotorn för att hitta alla våra klubbar, kalendern och ett stort dokumentarkiv där du kan leta upp alla möjliga dokument från förbundet. Kontaktlänken leder till ett formulär du kan använda för att komma i kontakt med förbundet.

Längst till höger på ovannämnda rad klickar du för att logga in som användare, eller registrera dig om du inte redan är det. När du är inloggad dyker det upp en meny i toppen på sidan, där du har möjlighet att göra lite av varje inom ditt eget användarkonto.

Vi hoppas att alla besökare ska ha stor glädje av förbundets nya hemsida och alla dess funktioner. Tveka inte att höra av dig till oss på förbundet med dina synpunkter på hemsidan och dess olika funktioner. Eller skriv ett inlägg i forumet. Vi ser fram emot dina åsikter.
 

51
43
52