Spetsa din instruktörskompetens i höst

Instruktörsutbildning.Redan om en månad drar höstterminens instruktörskurser igång. Svenska Budo & Kampsportsförbundet erbjuder fyra kurser denna termin. Först ut är en gruppinstruktörskurs i Växjö i september, följt av en klubbinstruktörskurs i Göteborg i oktober, en gruppinstruktörskurs i Malmö och en klubbinstruktörskurs i Ängelholm – båda i november.

3 augusti 2009  |  Tony Svensson

Instruktörsutbildning.Redan om en månad drar höstterminens instruktörskurser igång. Svenska Budo & Kampsportsförbundet erbjuder fyra kurser denna termin. Först ut är en gruppinstruktörskurs i Växjö i september, följt av en klubbinstruktörskurs i Göteborg i oktober, en gruppinstruktörskurs i Malmö och en klubbinstruktörskurs i Ängelholm – båda i november.

Här kan du läsa mer och anmäla dig. www.budo.se/forbundet/utbildning.shtml

Det går också bra för våra föreningar att vända sig till sitt distrikt eller förbundets utbildningskonsulent, om intresse för att arrangera en kurs finns.

51
43
52