Kickboxnings-VM i Villach på budokampsport.seUnder denna vecka kommer kickboxnings-VM att hållas. Värdstad för spektaklet är den vackra alpstaden Villach i södra Österrike. Det är här som Sverige ska försöka hämta hem medaljer.

Svensk kickboxning är på gång. Efter Caroline Eks framgångar i förra veckan stundar nu ett hyperintressant Världsmästerskap. Truppen landande idag i den lilla österrikiska byn Villach, vid den slovenska gränsen.

20 oktober 2009  |  Jonathan BrobergUnder denna vecka kommer kickboxnings-VM att hållas. Värdstad för spektaklet är den vackra alpstaden Villach i södra Österrike. Det är här som Sverige ska försöka hämta hem medaljer.

Svensk kickboxning är på gång. Efter Caroline Eks framgångar i förra veckan stundar nu ett hyperintressant Världsmästerskap. Truppen landande idag i den lilla österrikiska byn Villach, vid den slovenska gränsen.

Under eftermiddagen klarades invägningarna av och samtliga tolv tävlande svenskar låg bra till. Under morgondagen väntar frivillig träning samt gemensam uppladdning inför torsdagen då tävlingarna börjar – och med det även allvaret.

budokampsport.se storsatsar på kickboxnings-VM och finns på plats i Österrike under hela mästerskapet fram till på måndag. Imorgon kommer lite längre intervjuer och annat matnyttigt inför tävlingarna.

Det kommer även dyka upp ett och annat blogginlägg och framåt helgen ska vi även försöka oss på någon form av direktuppdatering från mästerskapet, om tekniken vill oss väl.

Hur som helst, kickboxnings-VM följer du med råge bäst på budokampsport.se.

Text och foto: Jonathan Broberg 

51
43
52