Kampsport i TV

Det råder just nu en liten mediahype kring kampsport. Idrottens moral och etik är väl agendan för de flesta inslag som visas och som skrivs.SVT visade i går på Sportspegeln ett längre inslag från MMA-galan Superior som gick i Fryshuset.

2 november 2009  |  Jonathan Broberg

Det råder just nu en liten mediahype kring kampsport. Idrottens moral och etik är väl agendan för de flesta inslag som visas och som skrivs.


SVT visade i går på Sportspegeln ett längre inslag från MMA-galan Superior som gick i Fryshuset. Efterföljande debatt gjorde att MMA fick nästan 8 minuters uppmärksamhet där. I dag på Sportnytt kommer debatten om MMA fortsätta då Riksidrottsförbundets ordförande Karin Mattsson intervjuas.

Och SVT fortsätter sin bevakning av kampsport. I dag på Barnkanalens Lilla Sportspegeln kommer fokus att vara på kampsport. Bland annat görs ett reportage med BJJ-stjärnan Arnela Hadzisulejmanovic.

Sportnytt sänds 22.00 och Lilla Sportspegeln klockan 18.45.

Text: Jonathan Broberg

51
43
52