Nyheter

Dags för årets Rumble of the kings


Höstmörkret faller så sakteliga över Stockholm. Men redan i morgon kväll strålar ljus och värme från Hovet. Rumble of the kings, med mängder av högkvalitativa matcher, avgörs.Det börjar så smått bli dags. Årets Rumble of the kings är bara drygt ett dygn borta. Klart är att galan återigen lyckats få ihop programmet till en helspäckad afton med väldigt många bra matcher.


Höstmörkret faller så sakteliga över Stockholm. Men redan i morgon kväll strålar ljus och värme från Hovet. Rumble of the kings, med mängder av högkvalitativa matcher, avgörs.


Det börjar så smått bli dags. Årets Rumble of the kings är bara drygt ett dygn borta. Klart är att galan återigen lyckats få ihop programmet till en helspäckad afton med väldigt många bra matcher.

Det kommer även bli ett stort medialt intresse. Det står klart efter dagens invägning och presskonferens. Bland annat kommer TV4 Sport direktsända galan. Arrangör Kasra Ahhsami har arbetat hårt för att få till en så bra gala som möjligt.
   – Spontant känns det som att årets startfält kanske är det bästa vi har haft, säger han till budokampsport.se.

Som arrangör har Kasra stora förhoppningar och förväntningar på galan. Han ser fram emot att det äntligen ska dra i gång.
   – Ja. Det ska bli otroligt roligt. Kul som fan, helt enkelt. Matchmässigt är jag väldigt nöjd och även förmatcherna ser mycket intressanta ut.

Här finns hela startfältet för morgondagen.
 

Text och foto: Jonathan Broberg