Caroline Ek ny bloggare på budokampsport.se


Hon är regerande WAKO PRO världsmästarinna. Hon är utsedd till årets mästarinna vid Kampsportsgalan. Hon har vunnit egentligen allt som går att vinna inom kickboxning. Budokampsport.se är mycket glada och stolta över att presentera Caroline Ek som ny bloggare.
   – Jag är både jättesmickrad och superpeppad, säger hon.

13 oktober 2010  |  Jonathan Broberg


Hon är regerande WAKO PRO världsmästarinna. Hon är utsedd till årets mästarinna vid Kampsportsgalan. Hon har vunnit egentligen allt som går att vinna inom kickboxning. Budokampsport.se är mycket glada och stolta över att presentera Caroline Ek som ny bloggare.
   – Jag är både jättesmickrad och superpeppad, säger hon.

Caroline Ek har tillhört såväl Sverigetoppen som världstoppen inom kickboxning ett tag nu. Ifjol skrev hon dessutom ett stycke svensk idrottshistoria då hon som förste svensk vann ett världsmästarbälte inom WAKO PRO.

Nu får hon chansen att skriva historia igen, bokstavligt talat. Caroline Ek ansluter nu till budokampsport.ses starka bloggteam.
   –
När var och varannan människa började blogga hade jag en ganska negativ inställning. “Vem är jag som tror att folk är intresserade av att läsa vad jag håller på med om dagarna?”. Typ. Men med tiden har jag definitivt ändrat attityd och jag läser själv en hel del bloggar, framför allt de som handlar om träning men även till exempel modebloggar eller de vänner som bloggar som bor långt bort men som man ändå vill ha koll på. En blogg är ett mycket bra sätt att få skriva av sig, starta diskussioner och bolla idéer, förhoppningsvis inspirera och inspireras. Så när Jonathan frågade om jag var sugen att börja blogga på budokampsport.se blev jag både jättesmickrad och superpeppad!

Caroline, vad kommer du skriva om?
   – Med tanke på vart jag bloggar någonstans och vad jag ägnar den mesta tiden av mitt liv åt så kommer bloggen främst att handla om träning i allmänhet och kampsport i synnerhet. Men träningen påverkas ju av allt annat som sker i livet och även det kommer mina läsare att få en del av.Vilka fördelar ser du med att blogga?
   – Som jag skrev ovan så ser jag det lite som självterapi, ett sätt att reflektera över saker och ting. Jag ser det som ett bra forum för diskussioner och idébollning. Jag kan även ge mina sponsorer chansen att synas lite extra.

Svenska Budo & Kampsportsförbundet hälsar såklart Caroline Ek varmt välkommen!

Läs Carolines första inlägg här!

Text och foto: Jonathan Broberg

5
13
16