Bekräftat: Combat Games i Ryssland 2013


Det var nog få som förstod vidden av Sportaccord Combat Games när mästerskapet dök upp i augusti. Men när väl “kampsports-OS” kom igång blev det en braksuccé. Budokampsport.se kan nu bekräfta de rykten som placerade Combat Games i Ryssland 2013.

23 november 2010  |  Jonathan Broberg


Det var nog få som förstod vidden av Sportaccord Combat Games när mästerskapet dök upp i augusti. Men när väl “kampsports-OS” kom igång blev det en braksuccé. Budokampsport.se kan nu bekräfta de rykten som placerade Combat Games i Ryssland 2013.


Detta bestämdes under ett möte i Lausanne, Schweiz.
   – Jag tror att Combat Games kommer att etableras som det storslagna evenemanget inom all kampsport. Detta för att kampsportsfamiljen enas ännu mer. Alla kampsporter är inte med ännu, men det här höjer gnistan. Dessutom blir det en exklusivitet när det inte avgörs varje år. En mycket glad nyhet, så klart, säger Svenska Budo & Kampsportsförbundets ordförande Stefan Stenudd.

Läs mer om Sportaccord Combat Games betydelse för kampsport här.

0
0
0