Sista chansen att nominera till Kampsportsgalan

28 februari 2011  |  Tony Svensson


Det har varit rejält snurr på nomineringsfasen till årets Kampsportsgalan. Juryn, som sammanträder på onsdag, kommer att få en hel del att göra. Fortfarande finns möjlighet för dig att rösta fram just din favorit till galan. Men imorgon 24.00 stänger fasen igen.


Har du inte nominerat din favoritkampsportare eller favoritbudoutövare till Kampsportsgalan är det hög tid till det nu. Imorgon vid midnatt stängs nomineringsfasen.

Aldrig tidigare har så många nominerat sin favorit till Kampsportsgalan. Möjligen inte så konstigt eftersom galan bara funnits i ett år. Men det har varit rejält med föreslagna namn för juryn att ta del av.

Juryn som sammanträder i Stockholm på onsdag för att ta fram årets nominerade till Kampsportsgalan, med hjälp av allmänhetens förslag.

Här röstar du på din favorit till galan.
 

51
43
52