Bilder och vinnare i Kampsportsgalan 2011


Kampsportsgalan 2011 är förbi för denna gång. Det blev en kväll att väl lägga till minnet för alla som var där. Det bjöds på dramaturgi av yppersta snitt. Efter helgen blir det mycket mer om Kampsportsgalan på budokampsport.se.

27 mars 2011  |  Jonathan Broberg


Kampsportsgalan 2011 är förbi för denna gång. Det blev en kväll att väl lägga till minnet för alla som var där. Det bjöds på dramaturgi av yppersta snitt. Efter helgen blir det mycket mer om Kampsportsgalan på budokampsport.se.

Här är Kampsportsgalans alla pristagare. Från vänster till höger:

Reza Madadi, Folkets pris – Guldtsuban, Elina Nilsson, Årets mästarinna och Årets förebild, Stig Forsberg, SB&K:s Hederspris, Li Min Hua Tersaeus, Årets traditionella utövare, Alexander Gustafsson, Årets kampsportare, Gladius MMA (Jepser Gunnarsson), Årets klubb, Mats Nilsson, Årets genombrott och Årets mästare, samt August Wallén, Årets ledare.


MMA-idrottaren Reza Madadi vann Folkets pris – Guldtsuban och ville hälsa på allt och alla i segeryran.


Mats Nilsson fick entra scenen vid två tillfällen för att hämta pris. Helsingborgaren vann både Årets mästare och Årets genombrott.

 
Stig Forsberg, i mitten, vann mångas hjärtan när han fick kliva upp för att ta emot SB&K:s Hederspris.


Li Min Hua Tersaeus fick ta emot priset somÅrets traditionella utövare, och var av det synbart rörd av lycka.


Alexander Gustafsson fick även detta år övervinna sin scenskräck för att ta emot priset som Årets kampsportare.


Jesper Gunnarsson från Gladius MMA tog emot priset till Årets klubb.


Mikael Persbrandt och Stefan Sauk skapade scenmagi när först Sauk delade ut pris. När Mikael Persbrandt sedan skulle göra detsamma hoppade en Sauk fylld av energi upp och det blev därefter ett skådespeleri i den högre skolan.

Mer texter och mer bilder från Kampsportsgalan kommer under nästa vecka.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Hamid Shokatyan
 

2
8
10