Nya the Zone tar form – Victor Cheng klar


Göteborgs mest givna återkommande kampsportsevent, MMA-galan The Zone, återkommer den 1:a oktober. Platsen är som brukligt Lisebergshallen. För bara en stund sedan släppte arrangören att Victor Cheng är klar för ny start på galan. Cheng, som ska gå stormatch i Jordanien den 16 juni.
   – Jag har tränat på bra och jobbat mycket på alla moment. Är i bra form och det är ett ypperligt tillfälle att synas på en stor arena utanför The Zone, säger han i ett pressmeddelande.

10 juni 2011  |  Jonathan Broberg


Göteborgs mest givna återkommande kampsportsevent, MMA-galan The Zone, återkommer den 1:a oktober. Platsen är som brukligt Lisebergshallen. För bara en stund sedan släppte arrangören att Victor Cheng är klar för ny start på galan. Cheng, som ska gå stormatch i Jordanien den 16 juni.
   – Jag har tränat på bra och jobbat mycket på alla moment. Är i bra form och det är ett ypperligt tillfälle att synas på en stor arena utanför The Zone, säger han i ett pressmeddelande.

I våras vann Victor Cheng mellanviktstiteln på MMA-galan The Zone. Nu är Chang klar för ny match när galan återkommer den 1:a oktober i Göteborg.

Men innan dess ska Chang upp i buren – i Jordanien. Där kommer 26-åringen, som ibland fått utstå kritik för att han matchats för lätt, möta på tufft motstånd.
   – En chans för mig att  visa att jag kan vinna även på bortaplan. Det har varit lite snack om det, att jag matchats för lätt. Jag tycker själv det är obefogat, jag möter nästan alltid folk med nästan dubbelt så många matcher som jag har. Jag vill sätta den här matchen och tysta kritiken.

Sedan tidigare är även Tommy Blom och Elina Nilsson klara för nästa upplaga av The Zone i oktober.

För mer information, se www.thezonefc.com.

Text: Jonathan Broberg