Nyheter

Dubbla VM-guld i thaiboxning

Sverige har två nya världsmästarinnor i thaiboxning, VM-debutanten Sanja Trbojevic och den mer rutinerade Elina Nilsson.
   - Det känns helt underbart. Fantastiskt, säger landslagets team manager Pelle Bånghäll.Sanja Trbojevic, 26, vann sin final i -67kg mot en marockanska medan Elina Nilsson, 31, besegrade kroatiskt motstånd.
   - Det var tuffa matcher båda två. Tjejerna gav allt och lite till och det är en styrkeprestation som vi mäktat med. Vi har dessutom Alex Tobiasson Harris i herrarnas A-klassfinal imorgon, säger Bånghäll.

Sverige har två nya världsmästarinnor i thaiboxning, VM-debutanten Sanja Trbojevic och den mer rutinerade Elina Nilsson.
   – Det känns helt underbart. Fantastiskt, säger landslagets team manager Pelle Bånghäll.


Sanja Trbojevic, 26, vann sin final i -67kg mot en marockanska medan Elina Nilsson, 31, besegrade kroatiskt motstånd.
   – Det var tuffa matcher båda två. Tjejerna gav allt och lite till och det är en styrkeprestation som vi mäktat med. Vi har dessutom Alex Tobiasson Harris i herrarnas A-klassfinal imorgon, säger Bånghäll.

Text: Jonathan Broberg