Här nominerar du din favorit till Kampsportsgalan


Idag släpptes information om Kampsportsgalan 2012, som hålls 24:e mars i Stockholm. Redan nu är det dags att nominera din favorit till priserna. Utefter allmänhetens förslag kommer sedan juryn sammanträda – så var med och påverka!

1 februari 2012  |  Jonathan Broberg


Idag släpptes information om Kampsportsgalan 2012, som hålls 24:e mars i Stockholm. Redan nu är det dags att nominera din favorit till priserna. Utefter allmänhetens förslag kommer sedan juryn sammanträda – så var med och påverka!

Här nominerar du din favorit inom svensk budo och kampsport.

De tio priskategorierna är:
Årets Ledare
Årets Förebild
Årets Kampsportare
Årets Traditionella utövare
Årets Genombrott
Årets Mästare
Årets Mästarinna
Årets Klubb
SB&K:s Hederspris
Folkets pris

Mer information och biljetter finner du här!

Text: Jonathan Broberg