Fortsätt nominera din favorit – sista dagen är 17:e februari

För knappt en vecka sedan öppnades nomineringsfasen för allmänheten till Kampsportsgalan 2012. Det är redan kommit in rekordmånga förslag på vinnare. Fram till och med nästa fredag kan allmänheten fortfarande göra sin röst hörd.


Nomineringsfasen stänger natten mellan den 17:e och 18:e februari. För att nominera just din favoritkampsportare, klicka här.

10 februari 2012  |  Jonathan Broberg

För knappt en vecka sedan öppnades nomineringsfasen för allmänheten till Kampsportsgalan 2012. Det är redan kommit in rekordmånga förslag på vinnare. Fram till och med nästa fredag kan allmänheten fortfarande göra sin röst hörd.

Nomineringsfasen stänger natten mellan den 17:e och 18:e februari. För att nominera just din favoritkampsportare, klicka här.
 

5
13
16