Dags för nästa stora kampsportsgala – Glory World Series


Imorgon är det dags för det kanske häftigaste fightcardet inom stående fighting som någonsin varit i Sverige. Organisationen Glory World Series kommer till stan med i princip idel världsnamn – samt tre svenskar.

25 maj 2012  |  Jonathan Broberg


Imorgon är det dags för det kanske häftigaste fightcardet inom stående fighting som någonsin varit i Sverige. Organisationen Glory World Series kommer till stan med i princip idel världsnamn – samt tre svenskar.


Galan kommer att hållas på Annexet och inte Globen som först var tänkt. Fortfarande finns det fåtal biljetter kvar till försäljning via ticnet.

Bland de tävlande finns tre svenskar, Alex Tobiasson Harris och Sanny Dahlbeck i thaiboxning och Ilir Latifi i MMA.

Här är det stjärnspäckade matchkortet.